Historia om tavlan

Är det något att till lägga. Ni ser ju vad de är och känslan är glas klar. Fast de finns hopp. Kol på duk. möjligen lite acryl allt på duk. en stor tavla.
När jag gick på konst skola skulle jag skära ut i platta och sen laga tryck. Varför göra de lätt när man kan göra de svårt.  Denna sitter i en stål ram med glas. Mindre tala. Billig. Tryck bleck.
Igen är vi tillbaka till förhållander jag hade. Om ni har fått med dere att jag haft en man som blev biten av en hund. Här är tavla baserat på ett foto jag fick tillsänt av han. När han låg på sjukhus efter bettet av hunden. Jag var på jobbet och kunde inte hjälpa han. Fick heller inte lov att resa...
jag är ju sjöman. Jobbar på havet i 14 dagar och ledig 14 dagar. Detta måste varit när vi varit ute i hårt väder. Den är lite skrämmande. Målat med kol på duk. Mindre tavla. 
Från skolan i Oslo. Aktmodel. Inget specielt.  Målat med kol på papper. en midre tavla. i stålram. Billig.
Ja från den filmen där han har sån tuffa ögon. Den urläckra mannen. Fantastisk film. Älskar den. Denna tavla är speciell den har 10 cm kanter i djupet. Man får intryck från alla håll.  Acryl på duk. väldigt stor tavla. Tuff. Värdensöga. 
Från när jag gick folkuniversitetet i Oslo. Teknar och målarskola.  Vi skulle utrycka närhet med två trianglar. Målat på papper med en färg. Siter i en sliten metal ram. inte så stor. Någon som faller för denna är den billig.
Time square i New Your. Lyckades att ta bild på en vatten pöl och inga människor. Fantastisk.  Denna sitter i en ram med glas. Ganska stor. De är ett foto.
Denna har jag målat i slutet av 2017. Mycket nytt. Bland annat att jag flyttat in i ateljen. Med många spännande konstnärer. Blev att jag målade alla intryck runt. Plus flyttat in i min stuga. Ny man. Livet rullar på. Kol, lite akryl på duk. en större tavla.
jag hade en ram så jag letade bland gamla tekningar. Satte ihop ett kolage. Tyckte det blev riktigt bra. Sitter i en ram med glas. Den störe bilden är från den perioden jag kom från i Egypt. Där jag varit reseledare. Ritat med kol. En stor tavla.
<< 1 | 2 | 3 | 4 >>